Opetusvideot

Opetusvideot sijaitsevat "You Tube" verkkopalvelussa. Maksun jälkeen saat linkin, jolla pääset katsomaan ostamaasi videota. Videota ostaessasi jätetään "kysymys" kohta tyhjäksi. Mitään erillistä loppumaksua ei laskuteta.

Vastasyntyneen ensimmäiset kuukaudet kotona

Vastasyntyneen alkutaival on usein vaivalloinen ja itkuinen. Videolla annetaan opastus vaivojen ja niiden syiden ymmärtämiseksi ja hoitamiseksi.

12,00 € Katso tuote

Kuume ja muut tavalliset lasten vaivat

Kuumeilu ja korvatulehdukset ja muut hengitystieinfektio-oireet ovat hyvin tavallisia pienillä lapsilla. Videolla annetaan opastus vaivojen ja niiden syiden ymmärtämiseksi ja hoitamiseksi.

12,00 € Katso tuote

Kansallinen rokotusohjelma ja täydentävät rokotteet

Rokotukset ovat hyvin tärkeitä monien erilaisten tautien ehkäisyssä. Videolla annetaan opastus julkisen rokotusohjelman rokotteista ja tavallisimmista täydentävistä rokotteista, jotka ovat tarpeen suomalaislapsilla ja -aikuisilla.

12,00 € Katso tuote

Yö- ja päiväkastelun hoito

Kastelu on yli 5 vuotiailla lapsilla jo kiusallinen vaiva, jota tulisi selvittää ja hoitaa. Videolla annetaan opastus kastelun syiden ymmärtämiseksi ja hoitamiseksi.

12,00 € Katso tuote

Unikoulu

Lasten nukahtamisvaivat ja katkonainen yöuni ovat tuskallisia vanhemmille. Näiden vaivojen taustaa ja hoitamista selvitellään tässä opetusvideossa.

12,00 € Katso tuote

Lasten kanssa maailmalla

Opetusvideo perheille, jotta matkailu lasten kanssa olisi turvallista ja vaivatonta

12,00 € Katso tuote