Suomalainen verkkolääkäripalvelu

Tohtoritalli.fi tuo asiantuntevat lääkärin ja psykologin konsultaatiot vaivattomasti ulottuvillesi. Kysy neuvoa ja vastaanota luotettava vastaus suomalaisilta ammattilaisiltamme missä tahansa – kotikoneellasi tai mobiililaitteellasi.

Palvelussamme kysymyksiisi vastaavat lääketieteen kotimaiset asiantuntijat. Lääkäreillämme on vuosikymmenien kokemus niin yleissairauksista kuin erikoistumisaloiltaan immunologiasta, lastensairauksista ja matkailijan terveydestä.

Psykologiemme tarjoamasta konsultaatiosta vastaa laillistettu psykologi ja psykoterapeutti Tuija Vakkila. Kauttamme saat luotettavan arvion omasta tilanteestasi tai lapsesi kehityksestä.

Ajatus laadultaan varmistetusta lääkärin verkkokonsultaatiosta eli pitkään lääketieteen tohtori Jukka Vakkilan suunnitelmissa. Palvelumme vastaava lääkäri on työskennellyt urallaan muun muassa Helsingissä HYKS:ssä ja Mehiläisessä, Pittsburghissa Yhdysvalloissa ja viimeiseksi osastonylilääkärinä Tukholman Karoliinisessa yliopistosairaalassa.

Hän on erikoistunut tavallisten lastentautien lisäksi lasten syöpä- ja veritauteihin, kantasolusiirtopotilaisiin sekä lasten immunologisiin häiriöihin.

Tutustu tarkemmin »

Verraton apu kiireettömissä asioissa

Verkkokonsultaatio soveltuu erinomaisesti kiireetöntä selvittämistä tai hoitoa vaativiin asioihin. Toimitat tarvittaessa palvelussamme kätevästi aiempia tutkimustuloksiasi ja sairaskertomuksiasi. Näin konsultoiva asiantuntijamme saa täyden kuvan terveydentilastasi.

Kauttamme saat aina perehtyneen ja luotettavan vastauksen kysymyksiisi. Jos tilanteesi sitä vaatii, ohjaamme sinut eteenpäin laboratorio- ja röntgentutkimuksiin tai neuvomme hakeutumaan kasvotusten lääkärin vastaanotolle. Lääkemääräykset edellyttävät yleensä potilaan aiempaa henkilökohtaista vastaanottokäyntiä.

Tohtoritallissa saat perehtyneen vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat itsesi tai läheistesi terveyttä.