Rokotussuoja sinulle ja perheellesi

Terveytemme perustana on rokottein saavutettava tehokas vastustuskyky. Kanssamme huolehdit verkon välityksellä siitä, että immuniteettisi tarttuvia tauteja vastaan on voimassa vielä aikuisenakin.

Rokotuskonsultaatiossa rokotetarpeesi arvioidaan aina henkilökohtaisesti, mutta yhdellä maksulla saat asiantuntijan kartoituksen vaikka koko perheellesi.

Arvioinnin jälkeen saat halutessasi edullisen sinulle tai perheellesi räätälöidyn tarjouksen yhteistyökumppaniltamme Suomen Rokotepalvelusta koskien tarvitsemiasi rokotteita. Rokotukset voivat tapahtua tällöin esimerkiksi kotonasi tai muussa haluamassasi paikassa tai Suomen Rokotepalvelun toimipisteessä sovittuna aikana. Voit myös mennä tulostetun rokotekonsultaation kanssa Mehiläisen rokotusasemille, jossa rokotteet on mahdollista saada suoraan sairaanhoitajan vastaanotolta.  

Ostamalla rokotemääräyksen, saat rokotemääräykset kaikille perheenjäsenille sähköisesti apteekkiin ja tuolloin teidän tulee itse ostaa rokotteet apteekista ja mennä niiden kanssa haluamaanne terveydenhuollon toimipisteeseen (esim. työterveyshuolto, kouluhoitaja, terveysasema jne) rokotusta varten.

Huomaathan, että rokotemääräyksen osto onnistuu ilman konsultaatiota vain, jos kyse on jo aloitetusta sarjasta, tehostuksista tai sinulla on jo lääkärin määräys rokotuksista.

 

Rokotetarpeen arviointi

Asiantuntijamme arvio itsesi ja/tai perheesi rokotesuojasta ja sen täydentämisestä.

39,00 € Katso tuote

Rokotemääräys apteekkiin

Rokotekonsultaation tai aiemmin aloitetun rokotussuojan perusteella tarvittavat rokotemääräykset apteekkiin.

19,00 € Katso tuote