Lääkärin konsultaatio matkailijalle

Matkusta huolettomasti ja ennaltaehkäise sairastuminen matkakohteessasi. Tohtoritallin matkailukonsultaatiossa käydään lävitse yksilöidysti kohdealueesi olosuhteet ja omaan terveydentilaasi liittyvät riskit, kuten tarttuvat maksatulehdukset, malaria sekä muut trooppiset taudit. Saat myös suositukset mukaan otettavista lääkkeistä ja muista tarvikkeista matkalääkepakkausta varten, sekä rokotuksista. 

Konsultaation pohjalta tarvitsemasi lääke- ja rokotereseptit saat sähköisesti haluamaasi apteekkiin ostamalla erillisen matkailulääkemääräyksen. Tämän tuotteen ostaminen ei ole mahdollista ilman etukäteen tapahtunutta lääkärin konsultaatiota - joko verkon välityksellä tai käymällä lääkärin vastaanotolla.

Opastusvideo lasten kanssa matkailusta opastaa perheitä matkustamaan eri puolilla maailmaa ottaen huomioon pienten lasten erityistarpeet.

Räätälöity matkailijan ensiapu- ja lääkepakkaus pitää sisällään lääkkeiden ja tarve-aineiden säilytykseen sopivan ensiapulaukun, tavallisimmat lääketieteelliset tarve-aineet, luettelon muualta hankittavista tarveaineista, luettelon tarvittavista käsikauppalääkkeistä ja reseptit reseptilääkkeitä varten. Lääkkeet tulee hankkia itse apteekista. Tämän tuotteen ostaminen ei ole mahdollista ilman etukäteen tapahtunutta matkailukonsultaatiota - joko verkon välityksellä tai käymällä lääkärin vastaanotolla. . 

Kun asioit lääkärimme kanssa matkailijan terveydentilaa koskevissa asioissa muistathan mainita ikäsi, allergiasi, perussairautesi, lääkityksesi sekä aiemmat rokotuksesi siltä osin kuin ne ovat tiedossasi.

Matkailukonsultaatio

Yksilöllinen konsultaatio sinulle tai perheellesi (sama matkakohde), jossa otetaan huomioon matkakohde, matkan tarkoitus ja kesto ja lähtijöiden ikä ja terveydentila

59,00 € Katso tuote

Matkailijan rokote- ja lääkemääräys

Matkailukonsultaation perusteella tarvittavat lääke- ja rokotusmääräykset voit tilata tätä kautta apteekkiin.

29,00 € Katso tuote

Räätälöity matkailijan ensiapu- ja lääkepakkaus

Yksilöllisesti matkakohteen ja potilaan mukaan suunniteltu lääkelaukku, jossa mukana tarve-aineet ja reseptit tarvittavia lääkkeitä varten.

89,00 € Katso tuote