Lastentautien ja lasten veri- ja syöpätautien erikoislääkäri Jukka Vakkila verkossa

Kun kysymyksessä on rakkaimpiesi terveys, on lääkäriltä lupa odottaa perehtyneisyyttä ja alan parasta asiantuntemusta. Lastenlääkäri Jukka Vakkilalla on yli 20 vuoden kokemus lasten sairauksien hoidosta niin avohoidossa kuin sairaalassa. Jukka Vakkilan yksityisvastaanotto on Töölön Mehiläisessä ja päävirka on  Tukholmassa Karoliinisen Yliopistosairaalan lasten veri- ja syöpätautien osastolla, sekä kantasolusiirto-osastolla.

Alustava tiedustelua voit käyttää siinä tapauksessa, jos et ole varma soveltuuko kysymyksesi verkkokonsultaatioon kautta hoidettavaksi. Hinta hyvitetään kokonaisuudessaan takaisin, jos asia etenee varsinaiseen verkkokonsultaatioon. 

Yleiskonsultaatiossa voit pyytää mielipidettä ja neuvoa yksittäisiin lasten terveydentilaan liittyviin ongelmiin, jotka eivät edellytä syvällistä perehtymistä aiempiin sairauskertomuksiin tai tutkimustuloksiin. 

Lastenlääkärin konsultaatiossa saat luotettavat vastaukset, hoito-ohjeet ja lähetteet lisätutkimuksiin kaikissa lastentauteja ja -vaivoja koskevissa kysymyksissäsi.

Lastenhematologin konsultaatiossa selvitellään syitä ja annetaan hoito-ohjeita tai lähetteitä tutkimuksiin, jotka liittyvät lapsesi infektiokierteisyyteen ja immuunijärjestelmän toimivuuteen tai erilaisin verenkuvamuutoksiin (anemiat, talassemiat, leukemiat, muut verenmuodostumisen häiriöt) tai lasten syöpätauteihin. 

Puhelin- tai videokonsultaatio järjestetään mahdollisuuksien mukaan toivomanasi ajankohtana ja laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen. 

Tutkimustulosten analysointi on tarkoitettu aiemmin määrättyjen tutkimusten tulkintaa ja jatkohoitomääräyksiä varten. Tutkimukset on voitu määrätä joko vastaanottokäynnillä tai verkon kautta.

Lääkemääräys apteekkiin on tarkoitettu VAIN entuudestaan tutuille potilaille, jotka tarvitsevat aiemmin määrätyn lääkityksen uusimista tai jatkohoitoa.  

Pro bono-konsultaatio on edullinen palvelu niille, joiden taloudellinen tilanne ei tällä hetkellä mahdollista varsinaisten maksullisten konsultaatioden ostamista ja jotka ovat kuitenkin lastenlääkärin mielipiteen ja neuvojen tarpeessa. Pro bono konsultaatioden määrä on rajallinen ja tätä mahdollisuutta ei kenenkään tulisi väärinkäyttää, jotta se voidaan pitää tarjolla valikoimassa. 

Viesti Jukka Vakkilalle on tarkoitettu etukäteen sovittuun viestintään Jukan omille potilaille.

Voit toimittaa palvelussamme tarvittaessa aiempia tutkimustuloksia ja sairaskertomuksia kysymyksen liitteenä. Näin muodostuu täydellinen ja ajantasainen kuva lapsesi terveydentilasta. 

Alustava tiedustelu

Jos olet epävarma soveltuuko kysymyksesi verkkokonsultaatioon, voi lähettää alustavan tiedustelun tätä kautta.

9,00 € Katso tuote

Yleiskonsultaatio

Pienemmät pulmat ja yleisluonteiset kysymykset lasten terveyteen ja sairauksien hoitoon liittyen

48,00 € Katso tuote

Lastenlääkärin konsultaatio

Kokeneen lastenlääkärin arvio lapsesi terveydentilasta oireiden ja aiempien tutkimusten perusteella. Vastaamme kysymyksiisi aina kolmen (3) arkipäivän kuluessa.

89,00 € Katso tuote

Puhelin- tai videokonsultaatio

Voit tilata puhelin- tai videokonsultaation tätä kautta, jos kirjallinen konsultaatio ei sovellu tilanteesi hoitamiseen kunnolla.

109,00 € Katso tuote

Lastenhematologinen konsultaatio

Erikoislääkärimme perehtyy lapsesi infektiokierteisyyteen, anemioihin ja verenkuvan muutoksiin. Vastaamme selvittelyä vaativiin kysymyksiisi aina viikon kuluessa.

159,00 € Katso tuote

Tutkimustulosten analysointi

Aiemmin määrättyjen tutkimusten analysointi ja jatkohoitomääräykset

29,00 € Katso tuote

Lääkemääräys apteekkiin

Entuudestaan tunnetun potilaan lääkemääräyksen uusinta tai jatkohoitomääräys voidaan tilata tätä kautta

19,00 € Katso tuote

Pro bono-konsultaatio

Erilaiset lastentauteihin ja veri- ja syöpätauteihin liittyvät kysymykset normaalia edullisemmalla hinnalla

19,00 € Katso tuote

Omien potilaiden viestikanava

Jukka Vakkilan omat potilaat voivat täältä lähettää viestin koskien potilaan terveydentilaa ja jatkohoitoa.

4,00 € Katso tuote